Binnen

Binnen is duidelijk te zien dat de bouwers veel tijd en mooie materialen hebben genomen voor de inrichting van het schip.
Het interieur bestaat grotendeels uit eiken en iepen en is volgens een goede scheepvaarttraditie volledig handmade vervaardigd voor dit schip. Er zijn geen kant en klare houten onderdelen gebruikt.
 
Voor onze gasten aan boord is de Tsjerk Hiddes ook onderdeks een buitengewoon groot schip. Dat vertaalt zich in ruime vertrekken en bewegingsvrijheid die beschikbaar is.
 
Het gehele schip is voorzien van de hedendaagse gemakken. Er is overal 220 Volt beschikbaar, warm en koud stromend water op ieder hut, centrale verwarming door het gehele schip, actieve luchtventilatie, afsluitbare kamers, wifi enz.
 
De keuken is van alle gemakken voorzien en qua kookgerij ruim uitgerust.
Er is veel licht en werkruimte in de keuken waardoor het goed mogelijk is met zijn drieën of vieren tegelijk gerechten te berijden.
 
Er is een groot 6 pits gasstel aanwezig met daaronder een grote gasoven.  60 Broodjes tegelijk afbakken in de oven voor bijvoorbeeld het ontbijt is geen probleem.

De deksalon is in het dekhuis gepositioneerd, waardoor de vele ramen uitzicht bieden over het water of op de haven en er veel daglicht binnenvalt.

Het schip heeft 12 kamers, waarvan 6 tweepersoons en 6 driepersoon.
Alle kamers zijn voorzien van de normale luxe die we thuis ook gewend zijn.