dutch

 

Voor de bezoekers van deze site die nog niet bekend zijn met ons zeilend passagierschip "Tsjerk Hiddes" en nooit eerder een zeilvakantie op een groot en luxe passagierschip hebben gemaakt, proberen wij u al bladerend over de website een idee te geven van ons mooie schip en wat tot de mogelijkheden hoort voor een complete zeilvakantie.

Het blijft moeilijk een indruk op papier achter te laten van iets dat u daadwerkelijk moet beleven. Een voorproefje kunt u hier zeker opdoen.

De aard van de zeilreis en welke plaatsen, steden en eilanden de voorkeur hebben om in aan te meren en te bezoeken zal voor een groot gedeelte bepaald worden door u als gast.
Naast zeilen met het schip kunnen wij op de Waddenzee droogvallen en ankeren. Speciale programma's als vergaderingen, seminars, incentives, powerpoint-presentaties en bruiloften behoren ook tot de mogelijkheden en zullen naar uw wensen ingevuld worden.
 
U geniet bij ons aan boord samen met uw vrienden, familie, collega's of clubgenoten van het zeilen, de reis, het schip, de gezelligheid en de mooiste omgeving terwijl u alle comfort bij u heeft.
Een prettige sfeer en tijd en aandacht voor onze gasten zijn dingen die wij belangrijk vinden alsmede een goede service.
 
De Tsjerk Hiddes is geschikt voor grote gezelschappen en leent zich in het bijzonder voor gezelschappen uit het bedrijfsleven vanwege het kunnen creëren van diverse
workshops en teambuilding-constructies.
 
 
Het zeilen zelf aan boord van de Tsjerk Hiddes is machtig. Het is een stoer schip met goede zeileigenschappen en ze gedraagt zich zeer rustig op het water. Over de zeil-garderobe is nagedacht, die is overzichtelijk en eenvoudig te begrijpen en te bedienen voor onze gasten.
Ook zelf het schip te sturen is mogelijk en zullen wij u ook zeker aanraden te proberen.
 
Krijgt u er al zin in zeilen met ons?
 
Feit blijft: U moet een zeilvakantie aan boord van een groot zeilschip als de Tsjerk Hiddes een keer ervaren hebben om te weten hoe geweldig het is om samen als een team de zeilen te hijsen en door wind alleen voortbewogen te worden. 
 
Een ervaren en vriendelijke bemanning verwelkomt u voor een onvergetelijke zeilreis aan boord van de Tsjerk Hiddes. 
 
 
Voor direct contact met het schip zijn wij te bereiken onder telefoonnr:
+31 610 205 333 .
Uw wordt dan te woord gestaan door Peter Hassing (schipper / eigenaar) en hij zal al uw vragen en opmerkingen direct beantwoorden.

 

Subcategorieën

De Tsjerk Hiddes is een indrukwekkende driemast stevenaak. Ze is snel en stabiel en door haar unieke rompvorm met gunstige lengte/breedte verhoudingen een comfortabele zeiler. Ze heeft een enorm zeiloppervlak verdeeld over 6 zeilen wat het geheel zeer handelbaar houdt.
 
Het schip is gebouwd met oog op luxe en comfort. Dit vindt terug in de afwerking van de deksalon, hutten, uitrusting en de techniek tot en met het bedieningsgemak van de zeilgarderobe.
Aan dek is een royale zitgelegenheid met banken en een tafel om gezellig met elkaar te zitten, en heeft u een goed uitzicht op de mooie kusten en aankomsten in pittoreske havenstadjes.
 
Het interieur en het houtsnijwerk is licht van kleur en in alle verblijven is gezorgd voor voldoende daglicht. 
 
Hieronder kunt u verder klikken om de details van het schip te bekijken.